W NUMERZE nr 10-12/2010
System oceny pasz dla przeżuwaczy według INRA . M. Łopuszańska-Rusek
Potrzeba oceny jakości preparatów organiczno-mineralnych. W. Korol, G. Bielecka, J. Rubaj
Wybrane elementy systemu zapewnienia bezpieczeństwa w łańcuchu żywnościowym. K. Kwiatek
Konferencja szkoleniowa na temat: Kontrola jakości pasz – wymagania i metody
Produkty uboczne z konopi w żywieniu zwierząt. W. Korol
Wyniki nowego badania opinii na temat zagrożeń związanych z żywnością wśród konsumentów w UE
Kolejne aminokwasy limitujące w diecie brojlera – walina i izoleucyna. K. Serwa
Unia Europejska przyjęła wytyczne w sprawie rozróżniania materiałów i dodatków paszowych
Warsztaty Kodeksu Żywnościowego FAO/WHO
Państwowy Naukowo-Badawczy Instytut Kontroli Preparatów Weterynaryjnych i Dodatków Paszowych